Maja Muri har signert: -Jeg tror vi kan skape en toppklubb – Ravens

Maja Muri har signert: -Jeg tror vi kan skape en toppklubb

Maja har blitt sammenlignet med spillestilen til Heidi Løke. Humør og energisprederen har de siste tre sesongene vært en viktig spiller i Fredrikstad. Nå vender hun snuten hjem til Lillestrøm og spill for Romerike Topphåndballklubb.

-Jeg kommer fra Kjeller og har spilt alle barndomsårene for Lillestrøm Håndballklubb. Det var en uforglemmelig tid med venninnegjengen. Prosjektet til Romerike Topphåndball tror jeg kan bli en klubb for fremtiden. Det er mange gode unge spillere på vei opp og frem, samtidig som det er flere «gamle» ringrever som har fått en del erfaring. Denne miksen kommer til å bli giftig om ett par år. Valget falt på Romerike Topphåndball fordi jeg har lyst å bygge opp en toppklubb på Romerike. Helt siden jeg var liten har det vært mange gode klubber i området, men samarbeidsviljen mellom klubbene har vært så godt som fraværende. Jeg husker med meg selv at det var uaktuelt å spille for en annen klubb en Lillestrøm når jeg var 15-16 år, men se nå hvor jeg skal spille, sier Maja.

Mest av alt gleder jeg meg til å fylle Skedsmohallen og gi publikum en håndballopplevelse de sent vil glemme

Maja Muri

Linjespillerens reise har gått via Aker Topphåndball før hun for tre år siden ble hentet til Fredrikstad. -Perioden i Aker var bra for meg. Der fikk jeg spilt litt i 1.divisjon og masse i Lerøyserien. Det første året i Fredrikstad fikk jeg mye mer spilletid enn det jeg forventet. Jeg har hatt tre enestående år i Fredrikstad, med spilletid, ansvar og er mange erfaringer rikere. Jeg har kombinert toppidrettstilværelsen med sykepleierstudiet.

Maja Muri i aksjon for Fredrikstad Ballklubb. (Foto: FBK)

21 åringen beskrives som en godhjertet gledesspreder, som både kan være støttende og sta. -Jeg liker å ha god stemning rundt meg. Samtidig er jeg veldig konkurransepreget, og vil si at jeg er en veldig dårlig taper og vinner, forteller Maja med et smil om munnen.

Nysigneringen har ambisjoner om å sette sitt preg på laget. -Målet mitt for sesongen er å være en stor bidragsyter både for laget og klubben, ta ansvar, lære nye ting og også lære bort. Jeg ønsker å bidra til god stemning og latter i gruppa, og tror dette kommer til å bli en knakenes bra sesong. Mest av alt gleder jeg meg til å fylle Skedsmohallen og gi publikum en håndballopplevelse de sent vil glemme, avslutter hun offensivt.