Maja Muri, månedens spiller: – Den som gir seg er en dritt! – Ravens
Maja Muri, Romerike Ravens

Maja Muri, månedens spiller: – Den som gir seg er en dritt!

Lilletrømjenta Maja Muri ble kåret til månedens Ravens-spiller for september. Det har nesten blitt hverdagskost for den livlige linjespilleren å vinne kåringer. Hun leverer i kjent stil replikker med snert i intervjuet.

-Det er veldig morsomt at de på sosiale medier har stemt meg frem. Jeg er litt usikker på om september måned egentlig har vært den beste for meg. Det var en litt trå start på sesongen for min del, men jeg har tatt tak i egen utvikling og føler at det går fremover.

24-åringen fikk i sommer sin landslagsdebut mot Frankrike. Hun legger ikke skjul på at det var en stor opplevelse og at hun håper på å få sjansen igjen. Etter samlingen kom en krevende periode med omstilling og tilpasning med nye lagvenninner i Ravens.

-Jeg synes formen har vært stigende utover høsten og er fornøyd med det. Som linjespiller er jeg helt avhengig av de rundt meg for å få ting til å fungere. Det har jo kommet inn en nesten helt ny bakspillerrekke, så det tar tid å finne samspillet. Det begynner å sitte etter at jeg har mast ræva av meg på at de må utnytte mine involveringer. Så den som gir seg er en dritt, flirer Muri.

Denne uka er Muri på samling med rekruttlandslaget, men er klar på hva som gjelder når hun kommer hjem til hverdagen i klubben.

-Jeg håper å fortsette i den gode stimen og ikke minst videreutvikle samarbeidet med bakspillerne mine. Samtidig skal jeg jobbe hardt for å ta nye steg i forsvarsspillet, avslutter Muri som ser frem til møtet mot Vipers i Skedsmohallen onsdag 18.oktober.