Maja Muri på månedens lag i Rema 1000-ligaen – Ravens

Maja Muri på månedens lag i Rema 1000-ligaen

Lillestrømjenta Maja Muri har herjet på strekspillerposisjon denne høsten. For andre gang ble hun belønnet med uttak på månedens lag i Rema 1000-ligaen.

Muri var mildt sagt overrasket da hun fikk nyheten. Reaksjonen kom veldig spontant. -Oii shit så morsomt! Det er jo sykt mange andre gode linjespillere i ligaen.

22-åringen legger ikke skjul på at det var tøft i starten. -I oppkjøringa fikk jeg ikke mange baller å jobbe med, men fra første seriekamp har jeg blitt matet med baller. Lagvenninnene mine skal ha en stor ære for at jeg har lykkes. Når vi leverer jevnere med mer skudd bakfra banen blir vi skikkelig giftige.

-Selv om det er artig med kåringer, og det gir meg motivasjon, blir det ingen hvilepute. Vi trenger å plukke flere poeng for å nå målet vårt, avslutter Muri.

Månedens lag er tatt ut basert på tilbakemeldinger fra trenere, statistikk og fagjury på arenaene