Maja Muri: -Vi har absolutt en sjanse til å kapre sluttspillplass – Ravens

Maja Muri: -Vi har absolutt en sjanse til å kapre sluttspillplass

På onsdag reiser Ravens til Trondheim for å spille mot Byåsen. Deretter følger et opphold i Rema 1000-ligaen grunnet Final8 og Golden League for landslaget.

Den tradisjonsrike Trondheimsklubben har kvalifisert seg til Final8 kommende helg. Her blir det knalltøff motstand i semifinalen med Vipers som motstander. I seriespillet har poengfangsten vært variabel. De startet på nyåret med å knuse Volda og Tertnes på hjemmebane. I tillegg vant de en jevnspilt kamp mot Fredrikstad. Det har også vært jevnt men poengløst mot Molde, Sola og Storhamar, mens laget gikk på et stortap i søndagens oppgjør mot Larvik.

Både Byåsen og Ravens kjemper om sluttspillplass. Lagene har inntatt 8. og 9.plass på tabellen, der begge står med 13 poeng. Vinneren vil ha et lite fortrinn i jakten om å komme blant de åtte beste lagene i Rema 1000-ligaen.

Etter ettmålstapet mot Sola var Maja Muri klar på lagets muligheter. -Vi har absolutt en sjanse til å kapre en sluttspillplass. Kampen mot Byåsen blir viktig.

Kampen mot Byåsen spilles onsdag 22.februar kl.18:00 i Kolstad Arena. Alle kampene i Rema 1000-ligaen vises på TV2 Play.