Målvaktteamet komplett – Ravens

Målvaktteamet komplett

Mange sier at målvaktposisjonen er den viktigste i håndball. I Rælingen fortsetter man med det samme teamet kommende sesong.

Usikkerhet rundt veteranen
Cecilia Tærud Hjellnes telte lenge på knappene. Etter å ha vært ute med skade i første halvdel av sesongen ble veteranen en viktig brikke i sesonginnspurten. Enebakkjenta har spilt seniorkamper siden 2007 for klubben, og med 180 kamper har hun blitt en respektert spiller i håndballnorge. Gleden var stor da hun bestemte seg for å ta en sesong til.

– Eliteseriespill er jo inspirerende. Vi har et spennende prosjekt på gang med nye trenere og flere nye spillere. Det er også vanskelig å gi slipp på det vi fikk til sammen i etter denne sesongen, sier Cecilia.

Alle med videre
Ungjentene, Vilde Byberg Smedstad og Victoria Bakken, har også hatt en god sesong. I skadeperioden til Cecilia leverte jentene solide kamper. Vilde fikk i perioden tre bestemannspriser og Victoria troner på toppen i antall strafferedninger. Bak målvaktene står Jeanette Nilsen. Som målvakttrener har den tidligere verdensmesteren skapt god utvikling hos alle de tre jentene. Også Jeanette Nilsen fortsetter i den viktige trenerrollen. Dermed er kontinuiteten sikret.