Marielle Nordvang klar for Romerike Ravens neste sesong – Ravens

Marielle Nordvang klar for Romerike Ravens neste sesong

Marielle Nordvang (22) har signert en toårskontrakt med Romerike Ravens. Hun kommer opprinnelig fra Nesodden, men har de siste seks sesongene spilt for Aker Topphåndball. Nå gleder hun seg til å fortsette karrieren i Ravens.

Til tross for sin unge alder er hun en av veteranene hos Aker. Som kaptein har hun tatt stort ansvar og vært en lederfigur både på og utenfor banen.

Ravens hovedtrener Ane Mällberg har vært fan av Marielle i mange år. Nå gleder hun seg over at laget får inn en spillertype som vil bidra positivt i utviklingen og prestasjonskulturen kommende sesong.

-Hun er en solid toveis-spiller. Spillestilen hennes vil passe inn og er en type som vi trenger for å ta nye steg. Marielle gir mye av seg selv og alltid alt for den drakta hun spiller i. Hun har klare ambisjoner og kommer ganske sikkert til å gå foran som et godt eksempel.

Ane Mällberg og Marielle Nordvang ser frem til å samarbeide. Her avbildet med drakt nr.4 som nysigneringen skal spille i.

Marielle er kjent som en person som legger ned 100% innsats og gjennomfører på en ordentlig måte. Etter å ha vært fast inventar i Aker Topphåndball i en årrekke, har hun vokst inn i en stor rolle. I kåringen av månedens lag i Rema 1000-ligaen for desember vant hun plassen som beste venstre bakspiller.

-Det er morsomt og gir selvtillit når man blir lagt merke til. Jeg må si at det har vært fint å være i Aker. Her har trenere og miljøet gitt meg utvikling.

Marielle har vært på mange klubbers blokk det siste året. Også klubber i utlandet har vist interesse. Til slutt falt valget på Romerike Ravens.

-Jeg har stor tro på det som gjøres både på og utenfor banen i Ravens. Spillergruppa har gitt et godt inntrykk og jeg liker måten laget spiller på. I Ravens har jeg større mulighet til å få en posisjon i laget enn i en utenlandsk klubb hvor det er mange andre momenter som spiller inn for et ungt menneske.

Sesongen er på langt nær ferdig og Marielle vil sammen med Aker, slik som Ravens, ha fokus på oppgavene og kampene som gjenstår.

-Vi har en tøff oppgave foran oss, men jeg vil gjøre alt jeg kan for vi skal holde oss på sikker plass. Man må krige i absolutt alle kamper. Ballen er rund og alt kan skje. Jeg gleder meg til å fullføre sesongen i Aker. Det var ikke bare enkelt å ta dette valget for jeg har fått venner og blitt kjent med mange i Aker og håndballmiljøet på Ullern.

Når Marielle får spørsmålet om hvor hun er om fem år som håndballspiller blir hun lattermild før hun mer alvorlig svarer:

-Jeg går inn på alle treninger med målsetting om å bli bedre, sterkere og øke utholdenheten i det håndballfysiske. Det handler mest om å ha det gøy på reisen, så får man se hvor langt det går. Nå starter det med Ravens med mål om at vi blir sterke nok til å komme ut i Europa etter hvert, avslutter Marielle som også går med internasjonale drømmer.