Måtte forklare seg på live-sendingen. – Ravens

Måtte forklare seg på live-sendingen.

Alle klubbene i REMA 1000-ligaen var torsdag representert på Scandic Fornebu til den årlige «Avkast»-seansen. Harald Bredeli og Bent Svele fra TV 2 stod for presentasjonen av klubbene.

I alfabetisk rekkefølge ble lagene i ligaen intervjuet og presentert. Ravens var representert ved Ane Mällberg og Frida Haug Hoel. Frida måtte forklare hvorfor det nye klubbnavnet ble Romerike Ravens, og Ane fortalte litt om det store samarbeidet på Romerike.

Tabelltips

12 av 14 klubber hadde tippet Vipers som vinner av serie, cup og sluttspill. Fredrikstad og Larvik mente det var sjanse for at Storhamar ville vinne cupen. Det gledet nok Storhamar som selv har annonsert at de har som mål om å vinne en tittel. Bredeli undret seg dog over at laget fra Hamar hadde tippet Vipers som vinner av alle pokalene.

I forkant av presentasjonen hadde klubbene sendt inn målsetting for sin egen plassering på tabellen. Molde og Tor Odvar Moen hadde ikke satt på noen plassering og er derfor utelatt fra tabellen nedenfor. Moen kunne likevel på live-sendingen fortelle at det var medalje som var målsettingen.

Tabellen der lagene selv er plassert på plassen de tror de kommer på. Molde er utelatt da de ikke hadde sendt inn plassering.

Se sendingen i opptak