Mina (19) debuterer mot Fana – Ravens

Mina (19) debuterer mot Fana

Skader og sykdom har preget målvaktposisjonen i Ravens på nyåret. Vilde Johansen har levert på høyt nivå, men å reise på kamp med en målvakt er ikke aktuelt i Rema 1000-ligaen. I oppgjøret mot Fana er det Lillestrømjenta Mina Marie Starholm som sammen med rutinerte Vilde Johansen blir Ravens sisteskanser.

19-åringen som til daglig spiller for Lillestrøm HK i 3.divisjon har hatt en fin utvikling denne sesongen. De siste ukene har hun også trent med elitelaget. Mina skryter av mottakelsen hun har fått av de andre spillerne. Hun trekker også frem målvakttrener Geir Mällberg. Med fraværet til Victoria Bakken som har vikariert i forbindelse med Daniella Holms skade, kom muligheten for Mina.

Ane Mällberg: -Mot Fana må vi levere på toppnivå for å ha poengsjanse

-Jeg har jo ingen eliteserieerfaring, men det har vært lærerikt å være med på trening og kampforberedelser med video. Vilde er helt klart førstevalg og dette er en mulighet jeg er takknemlig for å få. Jeg skal selvsagt gripe sjansen dersom jeg får den, sier Mina.

Artikkelen fortsetter under videointervjuet

Har du fått med deg siste episode av Klisteboksen? 3.episode av podcasten ble spilt inn 8.februar

PS! I siste seriekamp i Rema 1000-ligaen var hospitanten Kaisa Waagan Kruse (20) for første gang med i troppen. Kaisa spiller for Rælingen i 2.divisjon og kommer opprinnelig fra Ullern (og Aker Topphåndball)