Morlandstø fortsetter i dobbeltrolle – Ravens

Morlandstø fortsetter i dobbeltrolle

Hanne Nilsen Morlandstø har signert ny spillerkontrakt. Samtidig fortsetter hun som daglig leder i Rælingen Håndballklubb som inngår en avtale med Romerike Topphåndballklubb om å leie henne ut som i en stillingsbrøk.

Bakspilleren beskrives som dedikert, strukturert, energisk og veldig sosial. Disse egenskapene kommer godt med både på og utenfor parketten. 25-åringen har vært ansatt i en deltidsstilling som daglig leder siden 1.juni 2019. I samme periode har hun også vært fast inventar i elitestallen som spiller. Til sommeren er hun ferdig med studiene og innehar Master i Sports Management. Dermed sikter hun seg videre inn på en karriere som innbefatter klubbdrift. -Det stilles stadig større administrative krav til en idrettsklubb. I dag er det ikke så mange klubber som ikke har administrativt ansatte. Det skal bli gøy å fortsette i rollen i Rælingen samtidig som det blir mulig å bli med på å bygge noe nytt i Romerike Topphåndballklubb, sier Morlandstø.

Vi er en sammensveiset gruppe og vi har taklet utfordringene på strak arm

Hanne Nilsen Morlandstø

Som spiller har Sotra-jenta tatt utfordringene som sesongen har gitt på en konstruktiv og positiv måte. -Ser man bort fra den siste måneden har vi hatt gode treningsuker selv om kampene har uteblitt. Selv i perioden vi ikke har vært samlet har vi hatt godt utviklingsfokus. Ellers i sesongen har vi fått trent godt sammen og fått mulighet til å terpe på detaljer. Dette har fungert bra siden vi er en sammensveiset gruppe og vi har taklet utfordringene på strak arm. Det er jo alltid noe man kan gjøre. Selv har jeg har fått mulighet til å fokusere på ting man ikke har tid til ellers.

Hanne Nilsen Morlandstø

Det har pågått prosesser med spillerlogistikk og stallen neste sesong over ganske lang tid. For Morlandstø var det mer enn spillerkontrakten som måtte på plass. -Jeg har tenkt meg godt om, som jeg alltid gjør når jeg skal ta store beslutninger. Jeg er glad valget falt på å bli med videre og gleder meg til å fortsette å spille på lag med jentene. Det skal bli fint å jobbe videre mot våres felles mål. Selv ønsker jeg å være en som er med på å dominere i vårt angrepsspill. Samtidig skal jeg kjempe for å få spilletid i forsvar. Jeg håper å ta steg som individ, og at laget fortsetter å utvikle seg slik at vi kan hevde oss i ligaen.

Etter at elitedelen av Rælingen ble skilt ut, vil det neste kapitlet foregå i den nye satsingsklubben Romerike Topphåndballklubb. Dette synes Morlandstø er spennende. -Jeg har stor tro på at prosjektet kan bidra til å etablere et satsingsprosjekt der hele Romerike kan bidra. Vi har alle forutsetninger for å oppfylle våre drømmer. Jeg er også glad jeg skal få være med å sette et preg på det via administrasjonen. Dette prosjektet blir utrolig kult, avslutter vestlandsjenta.