Morsomt å besøke naboen i cupen – Ravens
Fredrikke Sundsby Kjølstad, Romerike Ravens

Morsomt å besøke naboen i cupen

Det ble aldri den store spenningen i oppgjøret mellom Ull/Kisa og Ravens. Blåtrøyene var skjerpet i starten, og selv om konsentrasjonen dalte ble forskjellen mellom lagene ganske stor. Ravens avanserte som forventet til 3.runde i cupen.

Kisa-jentene er nyopprykket til 2.divisjon. Laget viste entusiasme, men de var kanskje litt preget av nerver i starten foran et ivrig hjemmepublikum. Etter seks minutter stod det 1-6 på måltavla og hjemmelaget i Jessheim Flerbrukshall tok time-out. Når Ravens var skjerpet satt duellene i forsvar og fremover var tempoet høyt. I perioder viste ravnene fint spill, men de slet også med konsentrasjonen i deler av kampen. Det ga Ull/Kisa noen fine muligheter.

Det var to unge jenter som fant hverandre etter kampen. Begge fra Holter, men på hvert sitt lag. Mia Hogstad (Kisa) og Constance Hedenstad (Ravens) spilte sammen i barndomsklubben. Se videointervju med jentene nedenfor

Kampfakta, 2.runde NM
Ull/Kisa – Romerike Ravens 21-43 (8-20)
Mål Ravens: Marte Juuhl Svensson 8, Constance Hedenstad 7, Ane Engan Haugen 7 (5), Miriann Sæther 6, Lorin Sendi 3, Fredrikke Sundsby Kjølstad 3, Nora Lundell 3, Karin Mollatt 3, Marie Elde Selvaag 2, Mia Kvarme 1
Mål Ull/Kisa: Anniken Bredesen 8 (3), Bessem Madika 6, Pernille Grønli 2, Mia Hokstad 1, Tuva Holter 1, Helene Valleraunet 1, Charlotte Iversen 1, Amanda Løkke Kok 1