Muri før kampen mot Sola: -Vi må ta igjen med samme mynt! – Ravens
Maja Muri, Romerike Ravens

Muri før kampen mot Sola: -Vi må ta igjen med samme mynt!

Kun fire dager etter at Ravens og Sola målte krefter i cupen, møtes lagene igjen. I oppgjøret i Rema 1000-ligaen stiller Sola som klare favoritter.

Maja Muri var lite fornøyd med egne og lagets prestasjoner i åttedelsfinalen som ble spilt på onsdag. Linjespilleren med den kompromissløse spillestilen er like tydelig i ordbruken. -Sola spiller tøft og hardt. Vi må ta igjen med samme mynt. Jeg håper at lagene blir likestilt slik at vi kan krige like mye.

Laget fra Rogaland har prestert meget godt i serien de siste to sesongene. Denne høsten har det svingt litt mer. I september overbeviste de stort da de tok skalpen til Molde på hjemmebane, men i siste serierunde ble det tap med minst mulig margin i bortekamp mot Larvik.

Ravens har både vunnet og tapt med store sifre. Ujevne prestasjoner har preget høstsesongen. Foran den siste kampen før mesterskapspausen må Sola finne seg i å ha favorittstempelet.

-Jeg har en god følelse før denne kampen. Det blir enda bedre når Norsk Tipping har satt oss med odds 9,80. Det er mulig å tjene gode penger dersom man spiller på Ravens på søndag, ler Maja Muri