Nils Tveter: -Det er en selvfølge å fortsette støtten når det tas offensive steg – Ravens

Nils Tveter: -Det er en selvfølge å fortsette støtten når det tas offensive steg

Rælingsbedriften ENNTE AS har en eier som er engasjert på mange arenaer. De sponsor ikke bare håndball og bryter-ikonet Stig Andre Berge, men er også den eneste norske bedriften som er sponsor i Premier League. Hjertet for fotballklubben Leeds er stort.

Dersom det er rom for å dele noe av det vi skaper, så skal vi bidra.

Nils Tveter, daglig leder i ENNTE AS

-Jeg har vært en del av sport- og foreningsliv i en mannsalder. Da ser man hvor avhengig både bredde og toppidretten er av finansiell støtte. Derfor har vi som mål at dersom det er rom for å dele noe av det vi skaper, så skal vi bidra. Vi har valgt prosjekter både lokalt, nasjonalt og internasjonalt uten spesiell tanke for at dette skal gi oss mer-business.  Det er mer for å synliggjøre verdien som idrettsutøvere og lag står for. Samhold, raushet, respekt og hardt målrettet arbeid. Etter å ha støttet Rælingens håndballjenter i flere år, er det naturlig å fortsette når de tar offensive steg, sier Nils Tveter, daglig leder i ENNTE.

Ansatte i bedrifter skal bidra på et arrangement!
I forbindelse med signeringen av ny avtale ønsket Tveter et større internt engasjement blant sine ansatte. Dermed ble det lagt til et historisk nytt kulepunkt i kontrakten.  -Det er i mine øyne både naturlig og nærmest en selvfølge at Ennte sine ansatte bifaller våre sponsorater. Det er viktig når du jobber hos oss, at du deler denne verdioppfatning og er med å heie. Ravens er jo «vårt lag», så i tillegg  ønsker vi å bidra ved ett av arrangementene. Det innebærer rigging av arenaen og å være vertskap til til besøkende publikum og deltakere. Det gir oss også muligheten til å fremme våre produkter, spesielt Mobech Treningsutstyr – så da blir det vel vinn-vinn da, 3 poeng hver, avslutter Tveter med smil og latter.