Nora Mørk før kampen mot RHK: -Jeg skal spisse formen til EM – Ravens

Nora Mørk før kampen mot RHK: -Jeg skal spisse formen til EM

Det er to lag med ganske forskjellig utgangspunkt som møtes i Kristiansand på onsdag. Vipers virker utilnærmelige i Rema 1000-ligaen, mens Rælingen kjemper for livet for å holde plassen.

Ane Mällberg: -Vi skal bruke kampen godt
Rælingen har fokus på å ta nye steg og skape utvikling. -Dette blir helt klart sesongens tøffeste kamp og en skikkelig gjennomkjøring der vi får testet oss. Vi har som mål å bruke kampen godt, sier Rælingens hovedtrener Ane Mällberg.

Les også: Vi skal ha fokus på arbeidsoppgaver

Videointervju med Ane Mällberg før kampen mot Vipers

En karriere med suksess og skader
Nora Mørk er en av nasjonens store håndballyndlinger. På klubblaget spiller hun med et halvt landslag. Så langt har hun spilt alle Vipers sine kamper i Rema 1000-ligaen og står bokført med 31 scoringer.
-Høsten har vært nokså bra i forhold til omstendighetene. Det har selvfølgelig ikke vært optimalt at det har vært mange avlyste kamper. Likevel har vi både vært heldige og flinke og ikke hatt noen som har blitt rammet av covid-19, forteller Nora. 

Skadene har vært mange i den suksessrike karrieren. Etter sin siste operasjon er hun tilbake på parketten. Nå jakter hun gull og heder både med Vipers og landslaget. -Sett bort i fra det har det vært veldig gøy å være tilbake igjen på banen og endelig leve en hverdag jeg har lengter etter. Å være håndballspiller på heltid og være frisk. Det har vært en lang og hard kamp det å komme tilbake igjen og nå nyter jeg hvert sekund. 

EM skulle opprinnelig vært spilt på hjemmebane. Nå er EM i sin helhet flyttet til Danmark. -Blir det mesterskap så håper jeg og tror vi kommer til å kjempe om medaljer, noe jeg syns vi absolutt har mannskap til!  Kampen mot rælingen skal brukes til å spisse formen til EM enda mer og få en god følelse inn mot det som skal skje i desember.

Se kampen på direktesport.no kl.18:30

Siste saker: