Omstilte seg etter blytung 1.omgang – Ravens
Frida Haug Hoel, Romerike Ravens

Omstilte seg etter blytung 1.omgang

(Rema 1000-ligaen: Sola HK – Romerike Ravens 39-27). Noen steinkast fra flyplassen inntok Ravens Åsenhallen med noe som kunne ligne en krasjlanding. De først tretti minuttene mot Sola ble tydelig gravlagt i pausen. Etter hvilen leverte ravnene en godkjent omgang.

-Det var en blytung start. Det må vel være verdensrekord på det raskest gitte røde kortet i håndball. Synd for Astrid og laget, spesielt siden hun for tiden er vår eneste høyrekant. I tillegg har hun en viktig rolle som 2’er i forsvar. I pausen var vi enige om at når vi gjør det vi skal er det bra. Vi hadde fokus på å fremstå som et bedre lag og vinne 2.omgang. Vi tar med oss at vi klarte den målsettingen, sier Ravens hovedtrener Ane Mällberg

Hele første omgang ble en merkelig affære for Ravens. Kampen var bare 46 sekunder gammel da Astrid Mjøen Holstad fikk marsjordre med rødt kort. Ravens kantspiller plasserte straffekastet i ansiktet på Solas målvakt. Regelboka er ufravikelig, og trønderjenta måtte innta tribuneplass. Resten av omgangen ble som et eventyr for Sola. Hjemmelaget scoret på nesten alt, og bakerst fremstod Ine Skartveit Bergsvik som planetens beste målvakt.

Etter en helsvart første omgang lå Romerikslaget tretten mål bak. Det kunne ikke bli verre. Spillerne viste gode holdninger, tok seg sammen og kjempet i duellene. Det var helt klart et lite plaster på såret å avslutte kampen med å vinne 2.omgang. På plussiden kommer det også at hele ti spillere noterte seg på scoringslista. Frida Haug Hoel ble stemt frem som Ravens beste spiller.

-Vi må ta med oss de gode aksjonene vi gjør i 2.omgang. Det er viktig at vi får ristet av oss kampen fort. Samtidig må vi ta læring av at når vi gjør det vi skal og blir enige om, så er det vanskelig å møte oss, sier Haug Hoel.

Sponsor spanderer billettene til søndagens kamp
Blåtrøyene får ikke anledning til å dvele lenge på kampen. Allerede på søndag kommer Tertnes til Skedsmohallen i kampen som blir den siste før mesterskapspausen. DNB har sponset billettene og inviterer alle håndballinteresserte til kamp. Hent billetter i Ravens app eller på nettstedet for billettsalg.