På samling med juniorlandslaget – Ravens
Marte Juuhl Svensson og Emma Holtet, Rælingen

På samling med juniorlandslaget

Norges Håndballforbund har tatt ut spillerne til kommende junior-landslagssamling. Rælingsspillerne Marte Juuhl Svensson og Emma Holtet er begge svært glade og ser frem til samlingen som foregår i Skien fra 27.mai til 2.juni.

For Emma Holtet blir det et «comeback». Linjespilleren  har tidligere vært inne på landslaget og har ikke lagt skjul på målsettingen om å kjempe seg til en landslagsplass. -Det blir jo spennende siden det er en stund siden jeg sist var inne. Det blir garantert både tøft og lærerikt. Dette har jo vært målet denne sesongen, så dette ga en «selvtilltitsboost». Samtidig synes jeg det er utrolig gøy og veldig fortjent av Marte får sin første samling, sier Emma.

Marte Juuhl Svensson har tidligere vært på blokka til landslagstrenerne. Playmakeren har jobbet hardt i mange år for å komme gjennom nåløyet. Inneværende sesong fikk hun sitt store gjennombrudd på seniornivå i eliteserien, og nå kom endelig muligheten hun både har ventet og håpet på. -Det blir gøy. Jeg gleder meg veldig til å få trene sammen med de beste, sier Marte

Link til uttaket (NHF Sider)