Perfekt start på året – Ravens
Julie Bøe Jacobsen, Rælingen

Perfekt start på året

Rælingen hadde litt å revansje mot Viking TIF i Bergen. I serieåpningen snøt Bergenslaget, anført av Linn Gossè, RHK for seieren. I returoppgjøret ville RHK mest og vant tilslutt i en særdeles spennende håndballkamp

God start
Rælingen startet meget solid og gikk direkte opp i en tremålsledelse. Vertskapet kom seg etterhvert til hektene. I avslutningen på 1.omgang lugget det offensivt og Bergenserne knappet innpå. Det gikk ikke særlig mye bedre i de ti første minuttene av 2.omgang. Viking gikk for første gang opp i ledelsen. Rælingen overtok igjen initiativet med to scoringer av Susann Nybo i en periode hvor laget spilte i undertall. Deretter holdt RHK motstanderen bak seg i målprotokollen. Det var likevel jevnt helt inn, men en opplagt Julie Bøe Jacobsen satte sitt preg på kampen i sluttminuttene og var viktig for å dra seieren i land. Andrea Hanssen ble Rælingens toppscorer med 10 nettkjenninger.

Jippiiii 😄 Rælingen vinner dramaet i Bergen 26-27 mot Viking TIF. Hør Julie Bøe Jacobsen og Michael O’Sullivan på videolink fra Bergen #HeiaRHK #NoGutsNoGlory

Posted by Rælingen HK on Saturday, 6 January 2018

Intervju med Julie Bøe Jacobsen og Michael O’Sullivan (videolink fra Bergen etter kampen)

Rælingen møter Charlottenlund i neste kamp som spilles i Marikollhallen søndag 14.januar kl.18:00