Ravens håndballcamp 2023 en suksess – Ravens
Ravens håndballcamp 2023
126 glade deltakere på Ravens håndballcamp 2023 | Foto: Bjørn Kenneth Muggerud

Ravens håndballcamp 2023 en suksess

Første skoleferieuke, uke 25, arrangerte Romerike Ravens en håndballcamp for alle 8-12 årige fra hele Romerike! Bak det hele var det eliteseriespillerne til Ravens som stod.

126 glade barn møtte forventningsfulle opp på mandagen hvor de fikk utdelt både camptrøye og en liten «goodiebag» med både ball og litt gaver.

Stor frivillig innsats

At spillerne til Romerike Ravens tar seg tid til å være instruktører og og gode rollemodeller for alle barna på Ravens håndballcamp 2023 er noe som blir satt høyt pris på blant både deltakerne, foreldre og alle rundt klubben.

Jentene har gjort en super jobb med å ta seg av alle deltakerne. De har instruert, motivert, skrevet autografer, trøstet og hjulpet til med det meste. Jentene har levert fine økter som de selv har satt sammen og gjennomført, de har hjulpet til i lunsjsalen og garantert sørget for at vi har enda flere supportere på tribunen når sesongen starter, sier Ravens daglige leder, Bjørn Kenneth Muggerud.

En håndballcamp er så mye mer enn organiserte økter ledet av instruktører. Det handler om å skape noen nye bekjentskaper, og det gjøres ofte over en matbit. I kafeteriaen ble det knyttet bånd på kryss og tvers av klubber og vennskap. Med to daglige fruktpauser og en solid varm lunsj var det masse tid til å få nye håndballvenner.

Ravens faste kjøkkensjef, Frank Borghagen, kunne fortelle at det ble spist godt og at det var flere som forsynte seg flere ganger. Og, hva kan være bedre enn en slik bekreftelse etter å ha lagt ned 40-50 frivillige timer for at alle skulle få mat på tallerkenen.

Frank Borghagen forbereder mat til 126 deltakere på Ravens håndballcamp.

En stor takk til McDonalds, OBOS, Strømbergs og Lofoton Arctic Water som var med på å bidra til årets camp!