Ravens mot Aker blir Gullsløyfe-kamp – Ravens

Ravens mot Aker blir Gullsløyfe-kamp

Jentene i Romerike Ravens støtter barnekreftforeningen. Dette markeres gjennom Gullsløyfekamp søndag 18.september. I Rema 1000-liga oppgjøret mot Aker Topphåndball kjemper jentene for både poeng og fokus på en viktig sak.

Barnekreftforeningen er en selvstendig, frivillig, landsdekkende organisasjon som drives av familier som har eller har hatt barn med kreft. Barnekreft er annerledes enn voksenkreft. Barn får andre kreftformer og annen behandling enn voksne. Det forskes lite på barnekreft sammenlignet med kreft hos voksne, og likevel er barnekreft den største dødsårsaken for barn mellom 1 og 14 år i Norge i dag. Målsettingen er at ingen skal dø av kreft.

Stilte krav i forbindelse med ny kontrakt
Ravens-spiller Anniken Wollik brenner spesielt for denne saken. I forbindelse med de to siste kontraktene hun har undertegnet med klubben satte hun en betingelse; Klubben måtte fortsette å ha en kamp der man markerte støtte til kreftsaken.

STØTT AKSJONEN – GI BUD PÅ SPILLERNES GULLSLØYFER

-Det var et ønske som var lett å oppfylle. Anniken har vært veldig åpen om sitt forhold til barnekreftsaken og har offentlig delt en personlig historie. Å bli rammet av kreft er som å hoppe i et tornekratt. Enten du vinner eller taper vil man oppleve smerte på reisen. Slike følelser kan toppidrettsutøvere relatere seg til. Når våre spillerne i tillegg bidrar fra botkassa og Strømmen Sparebank stiller opp med en gavesjekk blir det en flott ramme rundt dette. Også i år inviterer vi supportere til å være med på dette gjennom auksjonen «By på min gullsløyfe» fra hver enkelt spiller, forteller sportssjef Svein Strømberg.

24-åringen er glad og svært takknemlig for at klubben bidrar. –Et av mine tantebarn overlevde ikke kreftsykdom. Dette har preget meg sterkt. Mitt ønske er at jeg sammen med lagvenninnene mine kan sette fokus på denne saken. Barnekreftforeningen er en liten organisasjon som lett drukner litt i mediebildet, sier Anniken.

STØTT AKSJONEN – GI BUD PÅ SPILLERNES GULLSLØYFER