Ravens reiser til Danmark – Ravens

Ravens reiser til Danmark

Trenerteamet tenker ikke bare på sesongavslutningen. Datoer og aktiviteter for sesongforberedelsene til sesongen 2022/23 er langt på vei spikret. Laget reiser til Viborg der den internasjonale turneringen Generation Handball arrangeres 1.-6.august.

Parallelt med grundige planer for sesongavslutningen og sluttspillet inneværende sesong må trenerne også vurdere aktivitetene frem mot seriestarten til høsten. Elitelaget til Ravens starter sine oppkjøring etter ferien mandag 25.juli. En uke senere senere fortsetter programmet i Viborg. Her blir det daglige økter og treningskamper mot ligamotstandere. Kampene spilles på kveldstid og inngår som en del av den internasjonale ungdomsturneringen som showkamper som er åpne for publikum.

Les mer om ungdomsturneringen Generation Handball

-Før pandemien var vi der tre år på rad (Rælingen). Så vi gleder oss til gjensynet med Viborg. Dette er en stor håndballby med fantastiske fasiliteter og en atmosfære man skal lete lenge etter for å finne maken til. Det er kompakt, man bor fint og vi som elitelag nyter godt av topp matservering og tilgang på alt man trenger, sier Ane Mällberg.

Turneringssjef Jens Steffensen (i midten på bildet), lover Ravens gode motstandere under oppholdet.
-Koronasituasjonen har jo stoppet aktiviteten et par år. Nå er det fint å se at mange norske ungdomslag kommer til turneringen. Elitelag får mulighet til å komme til oss på treningsleir samt å spille kamper. Dette er med på å skape en veldig god ramme for ungdommene som også får oppleve elitespillere på nært hold. For våre deltakere er Generation Handball mer enn en turnering. Det skal også være en minnerik møteplass med mange andre aktiviteter. Cupen gjennomføres tidlig i august for å gi lagene en fin mulighet til en felles sportslige og sosiale aktivitet før sesongen starter, sier Steffensen.

(På hovedbildet øverst: Ane Mällberg, Jens Steffensen og Michael O’Sullivan)