Pulje ARomerike RavensFollo HK DamerBjerringbro (DK)
Pulje BAker TopphåndballOppsalGjerpen

KAMPOPPSETT 2023

DagTidKamptypeHjemmelag – BortelagResultatSpillested/hall
Torsdag 17/8Kl.17:30Pulje ARavens – Follo HK Damer26-24Aurskoghallen | Kjøp billett
Torsdag 17/8Kl.19:20Pulje BAker Topphåndball – Oppsal27-32Aurskoghallen | Kjøp billett
Fredag 18/8Kl.17:30Pulje AFollo HK Damer – Bjerringbro31-28Frognerhallen | Kjøp billett
Fredag 18/8Kl.19:20Pulje BOppsal – Gjerpen25-28Frognerhallen | Kjøp billett
Lørdag 19/8Kl.12:00Pulje ABjerringbro – Ravens28-28Neshallen | Kjøp billett
Lørdag 19/8Kl.13:50Pulje BGjerpen – Aker Topphåndball28-25Neshallen | Kjøp billett
Søndag 20/8Kl.11:00Plassering (5-6)Bjerringbro – Aker37-39 (e.e.o)Frognerhallen | Kjøp billett
Søndag 20/8Kl.13:00Plassering (3-4)Follo HK Damer – Oppsal30-34Frognerhallen | Kjøp billett
Søndag 20/8Kl.15:00Plassering (1-2)Romerike Ravens – Gjerpen31-29 (etter straffekast)Frognerhallen | Kjøp billett

Aurskoghallen: Aurvegen 41, 1930 Aurskog,
Frognerhallen: Trondheimsveien 350, 2016 Frogner
Neshallen: Kjuushagen 50, 2150 Årnes

Rekkefølgeberegning for puljespill (Link NHF)

Rekkefølge i plasseringskamper:
Det skal spilles ekstraomganger etter 5 minutters pause hvis en kamp som ender uavgjort etter ordinær spilletid, skal avgjøres. Spilletiden for ett sett ekstraomganger er 2 x 5 minutter med en pause på 1 minutt mellom omgangene. Dersom kampen etter ekstraomganger ender uavgjort avgjøres den ved straffekast. Dette avviker fra NHF reglement der man spiller nye 2 x 5 minutter. Hvert lag plukker ut fem spillere. Disse spillerne utfører hvert sitt 7m-kast og lagene skyter annenhver gang. Lagene behøver ikke å bestemme rekkefølgen på dem som skal skyte, på forhånd. Det står lagene fritt å bytte målvakt blant de spillerne som har rett til å delta. Alle spillere kan delta både som skyttere og målvakter. Dommerne bestemmer hvilket mål som skal brukes. Dommerne skal gjennomføre en loddtrekning, og det laget som vinner, bestemmer om de skal skyte først eller sist. Man benytter motsatt rekkefølge hvis stillingen fremdeles er uavgjort og konkurransen må fortsette etter at de første fem spillerne har skutt. Ved en slik fortsettelse skal hvert av lagene igjen nominere fem skyttere. Alle, eller noen av dem kan være de samme som skjøt første gang. Slik plukker man u