Sarah Solheim storspilte. Ravens kjempet godt uten å få med poeng mot Sola – Ravens

Sarah Solheim storspilte. Ravens kjempet godt uten å få med poeng mot Sola

-Vi gjør en god første omgang. Det er kjipt når vi taper, men det hjelper ikke så mye å spille bra når det ikke blir poeng, sier Sarah Deari Solheim etter 31-32 tapet mot Sola. Den unge høyrebacken endte som Ravens toppscorer sammen med Maja Muri.

Sarah Deari Solheim ble sammen med Maja Muri kampens toppscorer

Kampen startet jevnt og var et skikkelig målshow i åpningsminuttene. Tolv minutter ut i 1.omgang festet Ravens et lite grep og fikk en tomålsledelse. Laget la grunnlaget for sin 16-12 ledelse til pause gjennom meget godt forsvarsspill.

Etter pause tok gjestene gradvis innpå. Etter 42 minutter hadde de snudd kampen til sin fordel. Ravens svarte. Med ti minutter var laget igjen foran. Med ledelse 28-25 så det lovende ut. Så var det Solas tur til å styre kampen. Romerikslaget inviterte Rogalendingene inn i kampen. Fremover ble hjemmelaget passive og på tvers spillende. Da kom det også et par tekniske feil som ga Sola enkle scoringer. Det var jevnt og spennende til siste slutt. Gjestene kunne juble for to poeng etter å ha vunnet med ett mål i Skedsmohallen.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Publikum stemte frem Maja Muri som beste Ravens-spiller

Ravens imponerte med 27 brudd i forsvar i 1.omgang. Etter pause ble det kun 11, noe som også var en forklaring på hvor forskjellen i kvalitet lå i denne kampen.

I garderoben var det en skuffet gjeng med Ravens-spillere. Ane Mällberg hadde fått kampen på litt avstand og oppsummerte foran jentene sine. -Det er godt kjempet og jeg synes vi hadde fortjent poeng i dag. Vi har to fem minutters perioder der vi blir for feige. Tør vi å gjøre det vi er gode på i to ganger tretti blir det poeng. Vi hadde jo alle muligheter i dag og akkurat nå føles det tungt, men vi må lære av dette, sier Mällberg.

Kampfakta
Romerike Ravens – Sola 31-32 (16-12)
Mål Ravens: Sarah Deari Solheim 8, Maja Muri 8 (2), Anniken Wollik 5 (1), Rikke Thorngaard 5, Isabella Fazekas Jacobsen 3, Astrid Mjøen Holstad 2
Toppscorer Sola: Kristiane Knutsen 7 og Live Rushfeldt Deila 7 (1)
Utvisninger: Ravens 1×2
Dommere: Fredrik Andresen og Jørgen Nystad Wold