Seier i slitekamp – Ravens

Seier i slitekamp

Laget fra Follo har fått dårlig betalt etter flere gode kamper. Mot Ravens gjentok historien seg. Romerike Ravens kom bakpå, men tok seg sammen i siste del av kampen. Dermed sikret de seg nok en seier.

Etter en jevnspilt start tok Follo HK Damer føringen de siste tyve minuttene av første omgang. Hjemmelaget spilte med entusiasme og energi. Ravens virket ikke å være helt med på notene. De ble særlig hardt straffet på grunn egne offensive feil som resulterte i flere kontringsmål for vertskapet. Follo gikk til pause med en fortjent tremåls ledelse.

I garderoben ga trenerne klare instrukser. Returløpene var ikke gode nok, men de var fornøyd med hvordan laget løste det etablerte forsvarsspillet.

Les også: Thorngaard og Muri viste muskler mot Follo HK Damer (med videointervju)

Det tok noen minutter av 2.omgang før Ravens fikk koblet grepet. Offensivt var spesielt danske Rikke Thorngaard og Maja Muri giftige. Bakerst våknet Vilde Johansen. Målvakten spilte seg opp på en svært god måte. Også de etterlengtede returløpene ble bedre. Follo fikk ingen kontringer i den siste halvtimen. Da omgangen var halvspilt tok Ravens ledelsen for første gang i kampen. I avslutningen så det ut som kruttet til Follo-jentene hadde brent opp. Dermed kunne laget fra Romerike innkassere nok en sterk seier.

Artikkelen fortsetter under videointervjuet

Michael O’Sullivan og hovedtrener Ane Mällberg i videointervju etter kampen

Ane Mällberg var veldig fornøyd med poengene. -Vi løste det bra på en dag det lugger litt. Det er herlig at vi etter pause har fokus på de riktige tingene. Jeg må skryte av energien, troa og hele benken. Nettopp dette betyr så mye mer enn man tror. Det viser seg at vi igjen får en skikkelig lagseier.

(Romerikes Blad) Hyller super-samarbeidet: – Hun er en morsom spiller å jobbe med, og jeg gleder meg bare til fortsettelsen

Det blir ikke lang pause for Ravens. Allerede på søndag kommer Byåsen på besøk til Skedsmohallen. Trønderne har fått sving på sakene etter en svak start på sesongen. Med blant annet Nittedaljenta Julie Bøe Jacobsen tilbake på banen er det duket for et tøft og ganske sikkert underholdende oppgjør. Billetter kan kjøpes i Romerike Ravens app eller nettsted.

Kampfakta
Follo HK Damer – Romerike Ravens 28-33 (16-13)
Link til alle kampfakta (NHF sider)