Seier i slitekamp – Ravens
Andrea Hanssen, Rælingen

Seier i slitekamp

-Denne kampen fryktet jeg. Vi spiller solid bakover og redder seieren der, forteller Michael O’Sullivan

Solid start på kampen
Rælingen åpnet som et topplag og ledet 6-0 etter ti minutter i bortekampen mot Levanger. Så fikk vertskapet noen lette scoringer, og plutselig ble det kamp. Til pause stod det uavgjort, men det gikk ikke mange minuttene etter hvilen før jentene var foran og kontrollerte. Andrea Hanssen ble kampens toppscorer. Bakover viste Karoline Strømberg solide takter i forsvarsspillet

Seier 👍 Det ble en slitekamp på bortebane mot Levanger. Andrea Hanssen fikk BB prisen og var sammen med Karoline Steømberg RHKs toppscorere. Hør hva jentene sier 😄 #HeiaRHK #NoGutsNoGlory

Posted by Rælingen HK on Sunday, 11 March 2018

Nå venter Førde på hjemmebane onsdag. Vestlandslaget har absolutt mye å spille for og kjemper kampen om fornyet kontrakt i 1.divisjon