Seier og festkveld i Skedsmohallen – Ravens
Ravens-jentene jubler for seier i siste seriekamp

Seier og festkveld i Skedsmohallen

-Vi endte er lite hakk bak målsettingen, men jeg er stolt over hvordan vi har stått sammen gjennom sesongen. Det ble en avslutning som jentene virkelig fortjente. Dette er en lagseier med stor L, sier Ravens hovedtrener Ane Mällberg etter 36-22 mot Volda.

Den siste seriekampen i Rema 1000-ligaen ble nok en publikumsfest. Generalsponsor OBOS hadde tatt seg av billettene og nesten 800 tilskuere skapte en meget god stemning i Skedsmohallen.

Før kampen var det et revansjelystent Ravens-lag som samlet seg i garderoben. Spillere og trenere ville vise at de kunne stå en hel kamp i sitt eget konsept. De hadde ingenting å tape, og ønsket poeng etter alt for mange «nesten kamper».

Ravnene startet kampen med et kompakt og hardt arbeidende forsvar. Det ble en umulig mur å trenge seg gjennom for Volda sine spillere. Godt defensivt spill ga mulighetene til å kjøre etter i høyt tempo. Laget var fulle av energi og så ut til å ville avslutte med stil.

Zaynab Elmrani storspilte i Ravens-målet

-Det var deilig at vi klarte målet med å holde oss under 24 innslupne mål. I dag fikk jeg også masse hjelp av forsvaret. Det smalt skikkelig i duellene foran meg. Det var deilig å trøkke ut alle kreftene og i tillegg få godt betalt, sier målvakt Zaynab Elmrani.

VIDEO-INTERVJU: Ungjentene Constance Hedenstad og Sarah Deari Solheim gledet seg over å spille foran et stort publikum

Maja Muri ble nok en gang stemt frem av publikum som beste Ravens spiller. Den tøffe linjespilleren noterte seg for 9 scoringer.

Kampfakta
Romerike Ravens – Volda 36-22
Målscorere Ravens: Maja Muri 9 (1), Sarah Deari Solheim 8, Anniken Wollik 7, Solveig Aashaug Stangvik 4, Hanna Örtorp 2, Constance Hedenstad 2, Astrid Mjøen Holstad 1, Bibi Aandewiel 1, Carina Berg 1, Isabella Fazekas Jakobsen 1
Toppscorer Volda: Rakel Elvarsdottir 4 og Julia Andriichuk 4 (3)
Utvisninger: Ravens 1×2, Volda
Dommere: Antonie Seierstad Dale og Rebecca Røsberg Skjold
Tilskuere i Skedsmohallen: 772