Skader og sykdom. U-landslagsspiller Sara Benterud inn i troppen – Ravens

Skader og sykdom. U-landslagsspiller Sara Benterud inn i troppen

Ungdomslandslagspiller Sara Benterud løftes opp fra klubbens rekruttgruppe. Skader og sykdom blant linjespillerne gir det unge talentet muligheten til å komme inn i troppen, i første omgang for perioden de faste spillere i posisjonen er ute.

-En slik mulighet sier man ikke nei til
-Dette kom brått på og var overraskende. Å få en slik mulighet sier man ikke nei til, sier 18-åringen i videointervjuet rett etter at hun fikk beskjed om at hun må belage seg på å se navnet blant spillerne som blir tatt ut til kamp i Rema 1000-ligaen mot Aker Topphåndball på søndag.

Sara Benterud forteller litt om seg selv i videointervju etter at hun akkurat har fått beskjed om at hun er løftet opp fra rekruttlaget til elite.

Ønsket miljøskifte for å videreutvikle seg
I juli måned ble Sara presentert på klubbens hjemmeside sammen med noen av de andre talentene. Hun begynte å spille håndball i Fjellhammer som 7-åring. Etter 11 år har hun valgt å skifte miljø for å ta et steg videre. Sara har vunnet mye som ungdomspiller. Norden cup og PW cup henger høyest blant merittene. Hun har også deltatt på flere samlinger med aldersbestemte landslag. I fjor sommer spilte hun EM for LK02 i Slovenia.
-Jeg ønsker å utvikle meg og se hvor langt jeg kan komme. Det hadde vært gøy å spille sammen med de beste. Kortsiktig ønsker jeg å jobbe for å være med videre på LK02 og gjøre det bra for Rælingen. Endring av klubb blir spennende. Rælingen virker for meg som en veldig ambisiøs, sammensveiset og seriøs klubb. De har vist at de satser på unge spillere. I tillegg har jeg hørt mye bra om jentene og samholdet, som gjorde det enda lettere å skulle bytte. Jeg er glad for muligheten jeg har fått i Rælingen og gleder meg til å bli bedre kjent og kommende sesong, sa Sara i intervjuet tidligere i sommer.