Skal bli sterkere! – Ravens

Skal bli sterkere!

Ravnene fra Lillestrøm har inngått samarbeidsavtale med det nyåpnede treningssenteret Sterkere Trening. Det var to parter som følte de var en perfekt match.

Realiserer drømmen
Daglig leder Juma Iraki hos Sterkere Trening fikk en gylden mulighet til å realisere drømmen om å åpne eget senter. Med perfekt lokalisering sentralt i Lillestrøm og gode partnere har de skapt et treningssenter som skiller seg fra andre aktører.
-Vi har et kompetent team med personlig trenere som har høyere utdannelse. I tillegg har vi et meget godt utvalg i høy kvalitet på treningsutstyret, samt at vi bruker nyeste teknologi innenfor treningsbransjen i vår virksomhet. Vi er også veldig opptatt av forskning med egen lab hvor vi kan utføre tester du normalt ikke vil ha mulighet til med mindre man er en del av et forskningsprosjekt. Tilbudet vårt er derfor helhetlig hvor vi kan hjelpe våre kunder med trening, kosthold og livsstil. Alt er basert på solid forskning og erfaring. Sentret er på 500 kvm og det er mulig å trene hos oss alle dager i uken til alle døgnets tider.

Romerike Ravens hovedtrener Ane Mällberg er veldig fornøyd med samarbeidet som er etablert med Sterkere Trening

Sunne forbilder
Sterkere Trening hadde ønske om å støtte et lokalt lag. Etter at dialogen med opprettet fant man raskt tonen. -Vi er nystartet begge to og så at det var synergier hvor vi kunne hjelpe hverandre. Ved å ha Romerike Ravens i våre lokaler fremmer vi sunne forbilder som gjenspeiler hvilke holdninger vi har på vårt treningssenter. Vi skal heller ikke legge skjul på at vi synes det er veldig gøy at Romerike Ravens og Sterkere Trening deler samme farge i logo og drakter. sier Juma.

Om Sterkere Trening:
Til daglig jobber det 3 personlige trenere på Sterkere Trening med høyere utdannelse innenfor trening og kosthold. Daglig leder og eier Juma Iraki har vært PT i 10 år med mastergrad i idrettsernæring, IOC diplom i idrettsernæring og er per dags dato aktiv forsker innenfor fagområdene muskelvekst, metabolisme og kroppssammensetning/hvilestoffskifte testing. Med seg på laget har han 2 meget dyktige personlige trenere som tidligere har jobbet tett med Juma Iraki.

Disse har blitt håndplukket for å være en del av team Sterkere Trening på grunn av deres faglige dyktighet og lange erfaring.

Tarron flyttet fra Levanger og ble en del av teamet. En avgjørelse som var enkel for han og ta, da han har er veldig opptatt av å holde seg faglig oppdatert og fornye seg hele tiden. Tarron er utdannet PT med mastergrad i idrettsvitenskap og kostveileder utdannelse fra Precision Nutrition. Han kom fra en jobb som PT ansvarlig i Care Levanger.

Hans Emil kommer fra Ålesund og har nesten 10 års erfaring som PT. Han har også tatt videreutdannelse i ernæring og er utdannet kostveileder fra Institute of Performance Nutrition. Hans Emil har en evidensbasert praksis til sin jobb. Dette innebærer å ta valg tatt rundt klienter som er basert på eksperimentelle observasjoner, verifisert gjennom forskning, samt en sexy blanding av klinisk erfaring.