Slik blir oppkjøringen til seriestarten – Ravens
Frida Haug Hoel, Romerike Ravens

Slik blir oppkjøringen til seriestarten

Romerike Ravens møter Storhamar i første serierunde i Rema 1000-ligaen. Fokus rettes inn mot avkast i Skedsmohallen onsdag 30.august kl.18:30. Før dette har håndballjentene fra Romerike mye på programmet.

Laget er inne i ferieperiode med egentreningsprogrammer. Onsdag 26.juli møtes jentene til første fellestrening. Det gjennomføres tre fellesøkter i hall før avreise til Viborg og Generation Handball søndag 30.juli.

I Danmark blir det blant annet tre oppvisningskamper mot danske og svenske lag. Den internasjonale ungdomsturneringen har med stor suksess lagt inn mulighet for treningssamling med kamper for elitelag med deltakelse fra mange land.

Når laget kommer hjem fra Danmark lørdag kveld 5.august går de inn i ordinære treningsuker. Fra 17.-20.august er det deltakelse i Preseason Challenge, der kampene skal spilles i hallene til noen av partnerklubbene. Dette er en endring og et forsøk på å bringe elitehåndballen ut til breddeklubbene.

Før seriestart skal det også spilles en NM-kamp. Hvem som blir motstander er ikke klart før etter at 1.runde er gjennomført. Ravens kamp skal spilles på bortebane innen søndag 27.august.

Kamper før seriestart:

DatoDag / tidMotstanderSted
31.juliMandag / kl.18:30Horsens Håndbold (DK)SvaneRent Arena, Viborg
2.augustOnsdag / kl.17:00Viborg HK (DK)BioCirc Arena, Viborg
3.augustTorsdag / kl.17:00Skövde HF (SE)BioCirc Arena, Viborg
17.augustTorsdag / kl.17:30Follo HK DamerHall Romerike (info kommer)
19.augustLørdag / kl.12:00Bjerringbro (DK)Hall Romerike (info kommer)
20.augustSøndag / kl.xx.xxPlasseringskamp PreseasonHall Romerike (info kommer)
innen 27/8NM 2.rundeBortebane