Solid forvar men utfordringer offensivt – Ravens
Karoline Strømberg, Rælingen

Solid forvar men utfordringer offensivt

Rælingen startet Grundigligaoppgjøret mot Vipers på en god måte. Jentene holdt formasjonene og vant mange dueller gjennom godt forsvarsspill. Etter 10 minutter stod stillingen 3-3, og RHK holdt uavgjort til halvspilt omgang. Så gikk hvitrøyene inn i en lang periode med måltørke. – Jeg er veldig fornøyd med mye av det jentene viser bakover inkludert returløpene i 1.omgang, men vi blir ikke tøffe og smarte nok fremover, forteller Michael O’Sullivan.

Etter hvilen kom det Vipers scoringer på løpende bånd. Kristiansandlaget fikk etter hvert en komfortabel ledelse. Hos Rælingen stod Karoline Strømberg for seks av lagets nettkjenninger. Forsvarskjempen ble dermed RHKs mestscorende spiller og også kåret til beste spiller. I 2.omgang viste 17 år gamle Karoline Lund at hun har en god skuddarm med 2 kjappe scoringer fra bakspillerposisjon. Alt i alt ble det for lite offensiv kraft for RHK denne kvelden. Laget viste likevel at de har forsvarsformasjonene i orden. Selv uten duellsterke Anniken Dahl Christensen som måtte bli hjemme med feber, holdt det defensive solid nivå.

-Denne kampen var en unik mulighet for mange av de unge. Uten Dahl Christensen, Laksiri, Hanssen og Blankevoort, manglet vi en del rutine i denne kampen. Vi fikk dog noen svar på hva vi skal jobbe med i ukene som kommer slik at vi står godt rustet før kampene i januar, avslutter O’Sullivan.
Grundigligaen for kvinner tar nå pause i forbindelse med EM og forberedelsene for landslaget. Rælingens spillere får en uke fri før de starter oppkjøring til oppstarten i seriespillet etter jul.