BAS Maskinutleie AS – Ravens

BAS Maskinutleie ble etablert i 2008, og er 100% eiet av AS Backe. Vi har 9 avdelinger fra Trondheim i nord til Kristiansand i sør, og har siden etableringen hatt en jevn omsetningsvekst.

BAS Maskinutleie tilbyr utleie av maskiner og utstyr til prosjekter innen bygg og anlegg. Vi kan tilby et bredt spekter av maskiner og utstyr fra kjente leverandører. Vårt utvalg av maskiner og utstyr passer til større og mindre byggeprosjekter. Vi har våre egne håndverkere som utfører fagarbeid relatert til rigging av brakker, provisoriske strømanlegg, kraner og anlegg for byggvarme. 

BAS Kompetanse bedriver sertifisert og dokumentert sikkerhetsopplæring innen maskiner og utstyr.
Vi holder åpne kurs på alle våre BAS lokasjoner i Norge, samt bedriftsinterne kurs for våre kunder på byggeplass.

BAS Maskinutleie er lokalisert fem steder på Østlandet, i Sør-Trøndelag, på Sørlandet og på Jæren. Vi har avdelinger på Hof, Grålum, Lindeberg, Gjøvik, Elverum, Trondheim, Arendal, Kristiansand og på Klepp. Avdelingene har etablert et godt samarbeid, noe som gjør at vi har tilgang på ekstra ressurser om det skulle være nødvendig. BAS Maskinutleie har en organisering som gjør det mulig for oss å tilby god service til svært konkurransedyktige priser. Vi vedlikeholder og reparerer eget utstyr.

Navn:
BAS Maskinutleie AS, avd. Lindeberg
Adresse:
Lindebergvegen 16
Postnr/sted
2016 Frogner
Tlf
63 82 27 77