CTC Bilpartner – Ravens

CTC Bilpartner har siden 1992 levert produkter innenfor leasing og privatleie av biler. Vi utviklet alternativer til den tradisjonelle firmabilordningen, og i dag er utleie av biler selskapets kjernevirksomhet. CTC endret derfor også navn til CTC Bilpartner

Selskapet ble etablert allerede i 1989 under navnet CTC, som står for Client Tailored Consultants AS (skreddersydde konsulent-tjenester). CTC var i en årrekke spesialister på privatøkonomisk rådgivning, og en del av dette arbeidet besto i å vurdere hvilken bilordning som var mest gunstig for den enkelte.

Gode løsninger for biladministrasjon
Allerede i 2001 kunne vi tilby løsninger for biladministrasjon. Våre erfaringer og vår kunnskap gjennom så mange år, vil sikre deg et bekymringsløst bilhold når du velger oss som samarbeidspartner.
CTC Bilpartner skal være ledende på å utvikle og levere nye produktløsninger innenfor langtidsleie, leasing og biladministrasjon til svært konkurransedyktige priser og vilkår. Produktene og tjenestene skal være så attraktive at kunden fornyer avtalen ved kontraktstidens utløp.

Navn:
CTC Bilpartner
Adresse:
Gneisveien 8
Postnr/sted
2020 Skedsmokorset
Tlf
64 84 00 00