ENNTE AS – Ravens

Ennte AS ble etablert i 2012, på basis av produktene til Checkpoint Systems Inc.
Vi er 21 ansatte, har kontorer og lager på Slynga i Rælingen og kategoriseres innunder bransjen Varesikring, Prismerking, Butikkprofilering, Kameraovervåkning, Kundetelling og Køsystemer.
Selskapet har franschiserett for merkevarene Checkpoint og Meto, som begge er kjente merkevarer med lang historie i norsk varehandel.

I 2017 kjøpte vi rettighetene til NemoQ AS og med dette tok selskapet et stort steg i sin posisjonering i norsk retail og offentlig virksomhet. Se mer her: www.nemoq.no

I 2018 inngikk Ennte AS en avtale med Danske Standard Systemer om å overta rettigheter for salg og distribusjon av utvalgte medisinske produkter fra StandardSystemer sin portefølje i Norge. Se mer her: www.standard-systemer.no

Vårt kundeløfte er «Mer Salg og Mindre Svinn» og Ennte leverer løsninger og produkter som gir dagligvare- og faghandelen umiddelbare resultater.
Ennte vil fremstå som en effektiv organisasjon som lever svært tett på sine kunder. Vi har eget stort lager, egen serviceavdeling og vi gir våre kunder rask og kundevennlig oppfølging.

Navn:
ENNTE AS
Adresse:
Slynga 10
Postnr/sted
2005 Rælingen
Tlf
22 90 33 00