Hummel – Ravens

AssistCo distribuerer varer til retail butikker og kjeder i hele Skandinavia og Europa, og hovedfokus er på sportsbransjen.
Med integrerte digitale logistikkløsninger, et lager på over 8000 kvm samt lokale og nasjonale transportavtaler distribuerer vi Hummel, Assist og CEP til grossistene 365 dager i året.

Vi har hovedkontor på Rjukan i Telemark med avdelinger i Oslo, Bergen og Trondheim. Vår sponsoravtale med Rælingen administreres av Comet Sport Lillestrøm

HISTORIE
Hydro på Rjukan med sine flere tusen arbeidsplasser kunngjorde på 80-tallet at selskapet ville legge ned store deler av virksomheten. Tinn kommune, og spesielt Rjukan, gikk inn en tung tid med stor fraflytting. Byen gikk så inn i en omstillingsperiode hvor det var fokus på å skape nye arbeidsplasser.

Hydro Sport ble etablert i 1991 etter at en kjemiker fant ut at man kunne blande vann med ammoniumnitrat for å skape en kuldereaksjon. Hydro Sport, Rosenborgklinikken og Norges Fotballforbund bestemte seg for å gå sammen om å lage verdens beste ispose!

I 2008 ble Hydro Sport skilt ut som et eget selskap, AssistCo AS, med hovedsete på Rjukan – da med

et helt nytt sortiment under nytt varemerke, Assist.

AssistCo og hummel har signert ny utstyrsavtale med Norges Håndballforbund. Avtalen gjelder ut 2026. Link til mer informasjon

Navn:
Assistco / Hummel
Adresse:
Rjukan Næringspark
Postnr/sted
3660 Rjukan
Tlf
35 49 90 00