OBOS – Ravens

OBOS er en av Nordens største boligbyggere, eid av over en halv million medlemmer. Mye har endret seg siden OBOS ble etablert i 1929, men én ting står fast: Hovedmålet er å bygge gode boliger til medlemmene våre.

OBOS er generalsponsor for Romerike Ravens. Selskapet støtter også våre partnerklubber med reklame på draktene deres.

Bli medlem. Bruk fordelene, spar penger

Medlemskapet gir ikke bare forkjøpsrett til over 90 000 nye og brukte boliger. Du får også over 60 faste rabattavtaler.

Les mer om hvorfor det er lurt å bli medlem, eller se ofte stilte spørsmål og svar om medlemskap.

OBOS medlemmer får også rabatterte billetter på våre hjemmekamper.

Forretningsområder

OBOS har virksomhet innen boligutvikling, bank, forsikring, eiendomsmegling, forvaltning, rådgivning, næringseiendom og digitale tjenester.

OBOS kan mer enn bare bolig. I OBOS er verdiskapning å utøve samfunnsansvar, skape merverdi for medlemmene og oppnå lønnsom vekst over tid. 

Boligutvikling

Boligutvikling er et hovedområde i OBOS-konsernet. Boligbyggingen i Norge og Sverige er samlet i divisjonen for boligutvikling.

I Norge skjer boligbyggingen gjennom selskapene:

I Sverige skjer boligbyggingen gjennom selskapene:

Forvaltning og rådgivning

Forvaltning og rådgivning er også en viktig del av OBOS-konsernet. OBOS utøver forretningsførsel for en rekke boligselskaper. Det omfatter både administrativ og økonomisk bistand og rådgivning primært til styrer i boligselskaper, samt innkreving og regnskapsførsel for denne kundegruppen. OBOS tilbyr også teknisk rådgivning, noe som i hovedsak omfatter ingeniørbistand til byggeiere innen ulike fagområder, både boligbygg og næringsbygg.

Gå til OBOS Forvaltning

Gå til OBOS Prosjekt

Næringseiendom

OBOS Eiendom investerer hovedsakelig i kontorer, kjøpesentre, forretningslokaler, hoteller, sykehus og skolebygg. De fleste prosjekter i byer og tettsteder kombinerer i dag bolig og næring, noe som gir OBOS Forretningsbygg en viktig rolle i byutviklingsprosjekter.

Gå til OBOS Eiendom

Bank, forsikring og eiendomsmegling

OBOS-banken er en landsdekkende fullservicebank med vekt på bolig og eiendom. OBOS har over flere år tilbudt gode forsikringer til kunder og medlemmer. I dag skjer det gjennom et tett samarbeid med Tryg Forsikring. OBOS Eiendomsmeglere dekker store deler av Sør-Norge, med fokus på Oslo og Akershus.

Gå til OBOS-banken

Gå til OBOS Eiendomsmeglere

Digitale tjenester

For å styrke satsingen på digitalisering og innovasjon etablerte OBOS et nytt forretningsområde for digitale tjenester i 2017. Divisjonene har ansvaret for felles, digital kundekommunikasjon i konsernet og ny digital forretningsutvikling på tvers av forretningsområder. 

Navn:
OBOS
Adresse:
Hammersborg Torg 1
Postnr/sted
0179 Oslo
Tlf
22 86 55 00
Epost
URL