Sterkere Trening – Ravens

Sterkere Trening er et 500 kvm godt utstyrt og høymoderne treningssenter i lyse og luftige lokaler midt i Lillestrøm sentrum.

Vår visjon er å kunne tilby et fullverdig treningssenter med det lille ekstra. Vi er veldig opptatt av et inkluderende og godt miljø. Derfor har vi lagt stort fokus på å kunne tilby et treningstilbud som passer like godt til mosjonister til de som er over gjennomsnittet opptatt av trening.

Åpent 24×7
Vårt moderne innloggingssytem gir oss mange muligheter og fleksibel som er til fordel for deg som medlem. Hos oss har du derfor mulighet til å trene når du vil på døgnet hele året.

Moderne apparater
Vårt treningssenter er fullt utstyrt med treningsapparater og en stor frivekts avdeling bestående av utstyr med svært høy kvalitet.

Parkering
Vårt senter ligger midt i Lillestrøm sentrum med rikelige og rimelige parkeringsmuligheter i gangavstand fra treningssentret.

Ekspertise
Vårt treningssenter er utformet med fokus på å skape et godt og inspirerende miljø. Her har vi ikke spart på noe, slik at du skal føle deg velkommen og bli godt tatt imot av Sterkere Trening familien.

Miljø og trivsel
Vårt treningssenter er utformet med fokus på å skape et godt og inspirerende miljø. Her har vi ikke spart på noe, slik at du skal føle deg velkommen og bli godt tatt imot av Sterkere Trening familien

Personlige trenere


Navn:
Sterkere Trening
Adresse:
Storgata 43
Postnr/sted
2000 Lillestrøm
Tlf
47 44 36 44