WANG Toppidrett / WANG Ung Romerike – Ravens

Alle som jobber på WANG har et drivende ønske om å jobbe med ungdommer. Vi strekker oss langt for å skape nettopp det utviklende og trygge læringsmiljøet som bidrar til at du lykkes som elev og idrettsutøver. Alle ansatte bryr seg om deg og lærere og trenere utfordrer deg – hver eneste dag! WANG ble etablert allerede i 1907, og med fem godkjente toppidrettsgymnas og syv idrettsungdomskoler, vet vi hvor lista ligger og hva som kreves hvis du skal nå dine mål og drømmer. Vi er stolte over å kunne tilby deg en skolehverdag med svært høyt faglig nivå, hvor du får en spennende og variert skolehverdag med andre engasjerte og motiverte elever!

Reisen begynner på WANG Ung
Hvor starter drømmen om å lykkes? Vår drøm om en idrettsungdomsskole der skole og trening går hånd i hånd er nå en virkelighet. På WANG Ung Romerike ønsker vi å gi idrettsglade barn og unge en mulighet til å nå drømmene sine. Dersom du elsker idrett, lek og aktivitet, er vi skolen for deg. Reisen mot en senere toppidrettskarriere er spennende. Vi ønsker å gi treningen og idrettsgleden en retning. Mye aktivitet og trening gjennom ungdomsskolen vil skape et solid grunnlag for å tåle de nødvendige treningsmengdene som skal til for senere å prestere på idrettens høyeste nivå. Prestasjonen står ikke i fokus for oss, men derimot gleden over en aktiv skolehverdag sammen med andre med samme interesse.

Vi som jobber på WANG Ung har et oppriktig ønske om at elevene skal lykkes. Vår jobb er derfor å skape et utviklende og trygt skolemiljø som bidrar til at du som elev utvikler deg både på skolen og idrettsarenaen. Hos oss blir du en del av et godt læringsmiljø. Gjennom tett oppfølging, motiverte og engasjerte lærere og faste rammer skal vi skape trivsel. 

Vi gleder oss til å bygge opp en kultur med motiverte elever, som er stolte av skolen sin – og som motiveres av klare forventninger.

Rå på idrett – rå på skole!
WANG Toppidrett Romerike blir du en del av et godt læringsmiljø og gjennom tett oppfølging, motiverte lærere og faste rammer skaper vi trivsel. Som toppidrettselev på WANG vil du også oppleve styrken i å bli utfordret – og lære av – elever i andre idretter. Enten du er alpinist eller fotballspiller så er det fantastisk mye å lære fra utøvere i andre idretter. På WANG treffer du elever fra flere idretter – hver eneste dag.

WANG Toppidrett Romerike er en relativt liten skole sammenliknet med andre videregående skoler. Erfaringen fra eksisterende WANG-skoler er at dette er en av grunnene til det gode og inkluderende miljøet som eksisterer hos oss. Vi legger stor vekt på tett kontakt mellom elev, trener og lærer, og den personlige oppfølgingen av hver elev er viktig. Vår filosofi bygger på prinsippene fra den norske modellen for toppidrett, og WANG samarbeider tett med Olympiatoppen og særforbund. Vi har bidratt til å utvikle mange norske toppidrettsutøvere og flere tidligere elever har oppnådd sterke resultater i nasjonale og internasjonale konkurranser.

Gode skoleresultater åpner dørene for høyere studier og spennende karrieremuligheter. Gode og kompetente trenere og nok treningsmengde gir muligheten for en toppidrettskarriere. Vi gleder oss til å ha deg som elev hos oss.

Navn:
WANG Toppidrett / WANG Ung Romerike
Adresse:
Luhrtoppen 5
Postnr/sted
1470 Lørenskog
Tlf
67 20 66 68