Støtt jentene fra sofakroken! – Ravens

Støtt jentene fra sofakroken!

Alle Rælingens kamper i Rema 1000-ligaen sendes direkte på direktesport.no. RHK MATCH LOUNGE er for deg som setter deg til rette hjemme i din egen sofa-lounge og ser på kampene våre på direktesport.no eller på handballtv.com i opptak.

I din egen sofa-lounge kan du sette deg godt til rette og finne frem popkornet, så skal vi sørge for god underholdning! Ønsker du å gi et bidrag til Rælingen HK og «kjøpe billett» til kampen, selv om du ikke er tilstede i hallen, er RHK MATCH LOUNGE billetten tingen for deg. Kjøp billetten gjennom Vipps til nummer 601252. Du bestemmer selv hvor mye RHK MATCH LOUNGE billetten skal koste, på Vipps er det valgfritt beløp. På grunn av restriksjonene når det gjelder tilskuere og publikum på kampene våre har vi kun plass til 70 tilskuere i Marikollhallen og 200 i Skedsmohallen. Billettsalg for hver kamp vil bli annonsert på vår hjemmeside. Vi er selvsagt også svært takknemlig dersom du velger å bruke «loungen» når vi spiller bortekamper!

Kjøp «billett» i din egen sofa på RHK MATCH LOUNGE. Valgfritt beløp på Vipps 601252

Tar du utfordringen? Legg ut et bilde av deg selv når du heier på RHK fra din sofa. Bruk hashtag #RHKMatchLounge – Vi trekker en vinner hver måned som får et signert flagg og et supporterskjerf

Fortsatt mulig å kjøpe sesongkort
Vi selger et begrenset antall sesongkort for Rema1000-ligaen. Dette salget åpner igjen før helgen. Sikre deg plass på tribunen selv om det er restriksjoner på antall tilskuere i hallen.

Tar du utfordringen?
Legg ut et bilde på instagram når du heier på RHK fra din sofa-lounge og bruk hashtag «RHKMatchLounge. Vi trekker en vinner hver måned som får et signert RHK flagg og et supporterskjerf.

(edit: 5.september 2020):

Fana-Rælingen ser du søndag kl.14:00 på direktesport.no