Supertalentet klar for 2 år i RHK – Ravens
Julie Bøe Jacobsen, Rælingen HK

Supertalentet klar for 2 år i RHK

17 år gamle Julie Bøe Jacobsen har tatt Grundigligaen med storm. Få hadde trodd at den unge Nit/Hak jenta var moden for å prege kamper på øverste nivå. Etter at Leila Laksiri kun fikk med seg den første seriekampen åpnet det seg en mulighet i playmakerposisjonen. Julie har i flere kamper hatt en viktig rolle i den offensive delen av spillet med sitt overblikk, finter og raske spillestil.

Har store ambisjoner
I sommer tok hun bronse med det norske ungdomslandslaget. Ønskene om nye opplevelser og mål er sterk. – Jeg spilt håndball i Nit/Hak siden jeg var fem år gammel, og har i alltid likt å få utfordringer. I Rælingen håper jeg å bidra med tempo i spillet og sette opp de andre i gode muligheter, forteller Julie. Det var ikke mange som hadde tro på Rælingen før denne sesongen. Den unge stallen der åtte spillere yngre enn 18 år har fått spilletid i Grundigligaen har vist at ungdommen ikke har lagt noen demper på poengfangsten. – Jeg ønsker å bli best og vet at Rælingen kan bidra til at målene nås både ved trenerteamet og spillerne jeg har rundt meg hver dag. Tilliten jeg får gjør at jeg både utvikler meg og lærer veldig mye, avslutter Julie.