Thomas og Guro kommenterer kampen – Ravens

Thomas og Guro kommenterer kampen

Thomas Karlsen og Guro Røen leder det nye programmet TETT PÅ HÅNDBALL som vises på handballtv.com. Nå skal duoen også kommentere Rælingens første kamp i Rema 1000-ligaen.

Det blir spennende å se hvordan vi fungerer oppunder taket i Marikollhallen

Thomas Karlsen

Thomas Karlsen har vært fast kommentator på Rælingens kamper siden høsten 2015. Han markerte seg raskt med solide leveranser. Det tok ikke lang tid før han også ble kommentator på Haslum sine kamper. -Det har blitt mange sesonger fra kommentatorplass i Marikollhallen på meg nå, og det gledes at de er tilbake i Rema 1000-ligaen. Når jeg denne sesongen skal være programleder i TettPå sammen med Guro, syntes jeg det var naturlig å spørre om hun ville være med å se kvinnenes liga fra en litt annerledes vinkel. Det er helt rått at hun kaster seg i det og er ved min side når Sola kommer på besøk. Samtidig som vi prøver å gjøre oss til en god programlederduo blir det spennende å se hvordan vi fungerer oppunder taket i Marikollhallen som kommentatorpar, sier Thomas.

Skal jeg være helt ærlig er jeg litt usikker på hva jeg har blitt lurt med på

Guro Røen

Den tidligere toppdommeren er ikke ukjent med å takle utfordringer. Sammen med Kjersti Arntsen ble Guro Røen rangert som Norges beste dommerpar. Karrierehøydepunktet var Champions League-finale i mai 2016 og OL-finale i Rio i august 2016. I august 2018 bestemte dommerparet seg for å avslutte karrieren. Nå har hun entret en ny arena som programleder og skal for første gang også være kommentator. -Skal jeg være helt ærlig er jeg litt usikker på hva jeg har blitt lurt med på, men dette får jeg bare prøve å ta på strak arm. Det blir interessant å se om mitt dommerhode kan fungere og trives i en sidekommentatorrolle. Thomas er såpass trygg i rollen at god kommentering i Marikollhallen blir det uansett.

Onsdag klokken 18:00 får duoen sin debut i oppgjøret mellom Rælingen og Sola. Du finner kampen på direktesport.no