Trenere på landslagsoppdrag – Ravens
Ane Mällberg og Michael O'Sullivan

Trenere på landslagsoppdrag

Rema 1000-ligaen har tatt pause og landslaget er i forberedelser til VM. Spillerne i Ravens har fått en uke fri. For trenerne Ane Mällberg og Michael O’Sullivan betyr det samling med henholdsvis ungdomslandslaget og rekruttlandslandslaget.

Mällberg har hovedansvar for ungdomslandslaget (LK06). Laget deltar i ScandIberico Cup som arrangeres i Ceuta i Spania fra 21. – 26. november. Hun rakk oppsummeringsmøte med spillerne og teamet i Ravens mandag kveld før avreise tirsdag morgen. Mällberg legger ikke skjul på at det er motiverende å representere Norge.

-I landslaget får jeg utvikling og internasjonal erfaring. Det er interessant og lærerikt med en annen type utfordring og ikke minst litt andre arbeidsoppgaver. Som trener får jeg også andre impulser med et annet team, miljø og andre spillere, sier Mällberg.

O’Sullivan har vært i trenerteamet til rekruttlandslaget (LKR) de siste årene. I Cheb-turneringen (Tjekkia) 21.-25. november leder han sammen med Lene Rantala troppen som for anledningen er omdøpt til landslaget for VM-reservene. Her deltar spillere som er aktuelle, men ikke avklart for VM.

Spillere fra Romerike på landslagene
Den største kvinnelige håndballstjernen, Stine Bredal Oftedal (Györi Audi ETO), er selvskreven i VM-troppen. Nittedaljenta deltar i VM forberedelsene i Posten Cup (23.-26.november).

Ravens-spiller Constance Hedenstad var i den opprinnelige troppen til juniorlandslaget (LK04) som også skal delta i Cheb-turneringen. Hedenstad måtte melde forfall grunnet skade, men er nå på vei tilbake. Samlingen med tre kamper og treninger kom dessverre for tidlig for hennes del. Romerike får likevel et innslag gjennom Fjellhammerspiller Emma Egge Edner.

I Mällbergs tropp (LK06) deltar Hansine Brune Skorgevik som til daglig spiller i Ravens partnerklubb Lillestrøm HK, samt Lørenskogjenta Maja Leinan.