Trenerteamet er komplett – Ravens
Ane Victoria Ness Mällberg

Trenerteamet er komplett

Rælingens nye hovedtrener neste sesong, Daniel Birkelund, har nå sine medhjelpere på plass. Jeanette Nilsen fortsetter som målvakttrener og kontinuitetbærer mens Ane Victoria Ness Mällberg blir Daniels assistent.

Perfekt match
Ane var den nye hovedtrenerens 1.valg. Gleden var derfor stor da hun takket ja. 25-åringen går for å være blant landets mest talentfulle unge kvinnelige trenere. Romeriksjenta var denne sesongen trener for junior elitelaget til Aker Topphåndball. I tillegg er hun regional landslagstrener.

Muligheter for å skape et topplag
-Jeg gleder meg til å samarbeide med Daniel. Det blir en hverdag med store muligheter for utvikling og inspirasjon. Rælingen har forutsetninger og ressurser til å skape et topplag med en solid spillerstamme og en veldig spennende rekruttgruppe, forteller Ane

Har ambisjoner som trener
Den nye assistenttreneren er ivrig, brennende engasjert og kjent for viljen til å stå på sammen med spillerne. – Å få muligheten til å ha en så viktig rolle i utøvernes hverdag er et stort ansvar men også veldig givende. Det er motiverende når man får jobbe med spillere som vil utvikle seg og viser glede når de mestrer, sier den talentfulle treneren som har ambisjoner å jobbe med de beste i Norge og drømmer også om en karrière i utlandet.

Ane starter sammen med Daniel fra 1.mai. Elitelaget vil ha sin første felles trening mandag 14.mai