Ute med korsbåndskade – Ravens

Ute med korsbåndskade

Rikke Østigård har vært tilbake for fullt i to år etter forrige korsbåndskade. På lørdagens trening gikk det galt igjen.

-Jeg er helt knust over situasjonen
Rælingsjentene gjennomførte siste økt på lørdag formiddag før søndagens kamp mot Larvik. Avslutningen på treningsøkta ble dramatisk. -Jeg var i en situasjon der jeg fikk en vridning i kneet. Smerten var ganske voldsom, og det jeg fryktet var dessverre en realitet. Allerede samme dag fikk jeg gjennomført MR-undersøkelse. Resultatet var nedslående. Fremre korsbånd i venstre kne hadde røket, sier Rikke som har det veldig tøft akkurat nå.

Vil tilbake på håndballbanen
22-åringen har allerede bestemt seg for at hun ikke er ferdig med håndballen. To tidligere korsbåndsoperasjoner hadde garantert tatt motet av de fleste, men Romsdalsjenta angriper situasjonen på en offensiv måte.
-Jeg er glad for at skaden kom i kneet jeg ikke har noen skade i tidligere. Jeg er erfaren på feltet og vet hva jeg går til. Det er både godt og vondt å tenke på. Nå håper jeg på å få en rask operasjon, og at jeg om en liten stund klarer å snu frustrasjonen og tankene. Jeg skal gi alt for å komme tilbake på håndballbanen, og setter utrolig stor pris på all støtte og heiarop som jeg har fått fra lagvenninnene og hele teamet rundt laget, avslutter Rikke.