Andrea Hanssen, Rælingen

Vant med ti mål mot Levanger

Rælingen tok ikke lett på Levanger. Gode forberedelser og fokus på de siste øktene ga tellende resultat.

God stigning
Det kladdet litt i starten. Trønderne hang godt med i 1.omgang, men etter hvilen var det full stopp. Det ble avgjørende da RHK ti minutter ut i 2.omgang fikk to spillere utvist, men likevel økte ledelsen med to mål til 20-14. Andrea Hanssen ble RHKs toppscorer med 8 mål, mens 5-målsscorer Anniken Wollik ble kåret til banens beste. Det var morsom å se debutant Lotte Nordås banke inn to flotte mål i slutten av kampen. Det 17 år gamle multitalentet demonstrerte at skuddarmen kan brukes til mer enn å kaste spyd og kule..

Nå venter to treningsøkter for jentene før de reiser til Førde på lørdag der de skal måle krefter med laget fra Sogn og Fjordane.

Rælingen vinner overbevisende 30-20 mot Levanger 🙂 Hør hva debutant Lotte Nordås og banens beste Anniken Wollik forteller etter kampen 👍#HeiaRHK #NoGutsNoGlory

Posted by Rælingen HK on Wednesday, 15 November 2017

Lotte Nordås og Anniken Wollik intervjues etter kampen

Kampfakta
Rælingen-Levanger 30-20 (14-11)
Link til alle fakta fra kampen (NHF)

Topp 5 mål, Rælingen-Levanger

Rælingens 5 beste scoringer mot Levanger ble rangert av handballtv.com Fine mål! Er du enig?#HeiaRHK #NoGutsNoGloryMange gode reportasjer fra norsk topphåndball på TV 2 Håndball magasin. Lokal håndballdekning leser du i Romerikes Blad RB-sporten