Vellykket håndballskole – Ravens

Vellykket håndballskole

Tre glade håndballdager er over for barn som har deltatt på RHK Rema 1000-håndballskole i høstferien.

Daglig leder Hanne Morlandstø hadde med seg fem spillere fra elitelaget som instruktører i Marikollhallen. -Hver dag har vi hatt to økter med håndball og en økt med styrke- og basistrening. Den fysiske økten har både blitt gjennomført inne og ute. Barna er blitt delt inn i to faste grupper som trener på hver sin banehalvdel for å overholde smittevernsreglene.

Mandag
Fokus på finter, skudd og kontra. Til lunsj var det hjemmebakte pizzasnurrer til alles begeistring. En fin start på uken, og fantastisk innsats av alle barna.

Tirsdag
Øvelser med skudd, forsvar og dueller med preg av lek og konkurranser. Lunsjen bestod av brødskiver med variert pålegg.

Onsdag
Spill og ulike spillvarianter med mini-turnering på slutten av dagen (innenfor kovort). Til lunsj ble det servert tomatsuppe med makaroni og hjemmelagde rundstykker.

Lek og moro
-Hver dag har vi avsluttet med valgfri lek, og da er ønsket stort sett kanonball og stikkball. Da er stemningen ekstra høy, selv om barna er slitne etter en lang dag, forteller organisator og daglig leder Hanne Morlandstø.
Fra elitelaget deltok Sisse Fahlberg, Caroline Martins, Sarah Deari Solheim, Silje Fjellengen og Carina Berg som instruktører. -Vi må også takke Kristin Kongsfjell fra klubbens arrangementsgruppe. Hun sørget for strålende servering av mat hele uken. Dette ble en super uke og en stor glede for oss å aktivisere så flotte barn, avslutter Morlandstø.