-Vi er med videre – Ravens
Per-Ove Grime, Malermester Mathisen AS

-Vi er med videre

Malermester Mathisen har vært draktsponsor de to siste sesongene. I utfordrende tider er det en stor glede å motta nyheten om at de er med videre som viktig støttespiller.

Morsomt å være med RHK
Klubben har virkelig vært dyktige og jeg synes det er veldig moro å være med Rælingens håndballjenter opp til eliten. Også vi merker jo Korona, men så langt går det greit. Vi må som andre tilpasse oss situasjonen, sier Per-Ove Grime.

Sportsinteressert bridgeekspert
Grime er fra Rælingen og er også lidenskapelig interessert i bridge. Sammen med makker, tidligere håndballspiller Bent Cato Sundeng er han blant de aller beste i landet. -Bridge krever jo andre egenskaper enn på en håndballbane. Det dreier seg mye om psykologi, taktikk, samarbeide, erfaring og kunnskap. Det er en utrolig morsom idrett, ja den er faktisk anerkjent av den internasjonale olympiske komite som en idrett, men heldigvis uten mange fysiske økter, ler Grime.

Per-Ove Grime, Malermester Mathisen AS

Mestersertifisert malerfirma
Malermester Mathisen AS er et mestersertifisert malerfirma med kontor og verksted sentralt i Lørenskog. De tilbyr malearbeider, tapetsering og gulvarbeider mm. Heier du på RHK vet du hvem du kontakter når du trenger dette. Du finner mer informasjon på deres hjemmeside