-Vi er utfordreren – Ravens
Michael O'Sullivan

-Vi er utfordreren

Rælingen ligger foran Skrim Kongsberg på tabellen, men er ikke villig til å ta på seg noen favorittrolle før søndagens oppgjør.

-Skrim har mange spillere med erfaring fra den sterke sesongen de presterte i fjor. Jeg står fortsatt på at vi er utfordrer i hver eneste kamp i årets Grundigliga, forteller Rælingens trener Michael O’Sullivan.

RHK har som de selv spådde variert i prestasjonene, men har likevel innkassert tre seire så langt. -Vi utvikler oss på hver eneste trening. Stallen er stor, men består av få spillere med rutine. Vi tåler derfor ikke mange skader eller formsvikt. Denne uka har jentene trent veldig bra og jeg føler vi er godt forberedt til å kjempe om poengene. Inngangen til kampen som utfordrer passer oss utmerket, avslutter O’Sullivan.

Christina O’Sullivan skal menisk-opereres i begynnelsen av desember og er ikke aktuell. Unge Mia Syverud er også ute med en bruddskade.

Kampen spilles i Kongsberghallen klokken 18:00. Dersom du ikke har anledning å komme til hallen kan du se den på www.handballtv.com

#HeiaRHK