-Vi gikk tom for ressurser – Ravens
Ane Hovland, Rælingen

-Vi gikk tom for ressurser

Det var flott ramme rundt eliteserieoppgjøret mot Larvik med full hall og gavedryss til publikum. Gjestene var ikke like gavmilde, for de reiste hjem med begge poengene.

Ble for upresise
Rælingen hang godt med i 1.omgang, men var ikke skarpe nok i skuddavleveringene. Bakerst viste målvakt Vilde Byberg Smedstad gode takter, og forsvaret var absolutt av god klasse , spesielt i 1.omgang. Rælingen ble i hovedsak straffet for sine upresise skudd som ga gjestene mulighet til å sette trykk i kontringene og ankomstene.

SE OGSÅ: Videointervju med banens beste spillere, Anniken Wollik (RHK) og Mathilda Rivas-Toft (Larvik)

https://www.facebook.com/raelingen.hk/videos/322004488445934/

-Jeg synes jentene er uredde og tøffe. Vi har selvsagt fokus på spillerne som er tilstede, men skal ikke legge skjul på at vi i dag manglet ressurser for å stå en hel kamp på dette nivået, sier Daniel Birkelund. Med en skadeliste på syv spillere og den åttende som kastet inn håndkleet på søndag med sykdom, ble ga det muligheter for andre spillere å vise seg frem. -Det var selvsagt en del bra å ta med seg fra dette oppgjøret. Jeg er fornøyd med spillet før pause, men vi blir litt for unøyaktige i avslutningene. Nå er det ti dager til neste kamp. Da er sikkert Karina Selland på beina igjen etter sykdom, og kanskje får vi med oss et par til av de som er skadet dersom de har fremgang, avslutter Birkelund.

LES OGSÅ: Ønsket tilbake av moderklubben: – Får se hva framtiden bringer (Romerikes Blad)

Rælingens neste kamp spilles i Bergen mot Tertnes onsdag 27.februar.

Kampfakta
Rælingen-Larvik 20-34 (9-15)
Link til alle kampfakta (NHF sider)