-Vi gir ikke opp før alt håp er ute – Ravens
Karina Selland, Rælingen

-Vi gir ikke opp før alt håp er ute

Det var spillemessig fremgang for Rælingen i eliteserieoppgjøret mot Oppsal. Etter nedturen mot Fana på hjemmebane hadde RHK fokus på å finne tilbake til sine beste sider i forsvarsspillet. Der viste de klar bedring, men laget klarte ikke å omsette nok sjanser til mål.
-Tabellsituasjonen er som den er, men vi gir ikke opp før alt håp er ute, fastslår Daniel Birkelund.

Store fremskitt, spesielt i forsvar, men ikke nok til seier. RHK førte store deler av eliteserieoppgjøret mot Oppsal. Oslolaget trakk tilslutt det lengste strådet og vant 22-18. Hør Anniken og Karoline oppsummere #HeiaRHK

Posted by Rælingen HK on Sunday, 17 March 2019

 

Fremgang og fortsatt offensive
Rælingsjentene startet litt nølende, men fikk etterhvert tettet godt igjen bakover på banen. -I denne kampen hadde vi gode muligheter til å ta med oss poengene, men vi blir dessverre for unøyaktige. Det ble stang ut istedenfor stang inn, og da blir det en mager trøst at vi gjør jobben defensivt, sier Karoline Strømberg.

Anniken Wollik ble kåret til RHKs beste. Femmålsscorereren så flere lyspunkter. -Vi hevet oss fra siste kamp og det var morsomt å spille. Dessverre klarer vi ikke å holde hodet kaldt gjennom hele kampen, men jeg synes det var mye bra å ta med seg videre.

LES OGSÅ: Nærmer seg nedrykk etter nytt tap: – Her hadde vi alle muligheter til å få med oss poeng (Romerikes Blad)

Det er nå ti dager til neste kamp i eliteserien. I løpet av 7 dager skal det spilles tre kamper og skjebnen vil langt på vei avgjøres før siste serierunde 10.april. Første motstander er Molde på hjemmebane (onsdag 27/3), før turen går til Trondheim der Byåsen er motstander (31/3). Kun tre dager senere spilles nøkkelkamp på hjemmebane mot Gjerpen (onsdag 3/4).

Kampfakta
Oppsal-Rælingen 22-18 (9-10)
Link til alle kampfakta (NHF sider)