-Vi gir ikke opp – Ravens
Andrea Hanssen, Rælingen

-Vi gir ikke opp

Rælingen måtte bite i seg et nytt tap, men laget viste god moral etter å ha kommet skjevt ut i starten. -Vi gir ikke opp før alle teoretiske muligheter er brukt opp, forteller Michael O’Sullivan.

Grundigligaoppgjøret mellom Gjerpen og Rælingen ble som ventet jevn og tøff. Det var lite som tydet på det etter at en tredjedel av kampen var spilt. Da hadde vertskapet i Skien tilsynelatende full kontroll med ledelse 11-4.  RHK kjempet seg tilbake og lå bare to mål bak til pause

Spenningen holdt seg og duellene kom på løpende bånd etter hvilen. Med femten minutter igjen å spille hadde oppgjøret utviklet seg til en skikkelig thriller. Stillingen stod stille på 21-20 i en fem minutters periode. Rælingen hadde mange muligheter til å komme helt ajour, men brant for mange sjanser. Hjemmelaget klarte å ro det hele i land og vant tilslutt med to mål.

-Det er en ok prestasjon i dag, men det hjelper lite gitt situasjonen vi er i. Vi kommer bakpå fra start og må ta time-out allerede etter tre minutter. Det blir en kamp vi må jage hele tiden, og når vi ikke tar vare på mulighetene blir det vanskelig å ta poengene, forklarer O’Sullivan.

Andrea Hanssen viste at formen er i anmarsj. Hun ble kåret til Rælingens beste og var også lagets toppscorer. -Jeg er veldig skuffet, men vi må bare fortsette å fokusere på arbeidsoppgavene. Jeg synes det er positivt at vi kjemper oss inn i kampen etter å ha ligget under med syv mål, sier Andrea.

Rælingen får en ny mulighet til å ta sin første topoenger allerede om en uke. Da kommer Tertnes på besøk til Marikollhallen, Kampen spiller søndag 12.februar kl.18:00