-Vi hadde muligheten, men benyttet ikke sjansen – Ravens

-Vi hadde muligheten, men benyttet ikke sjansen

Ravens hadde et sterke ambisjoner om å revansjere høstens oppgjør i Rema 1000-ligaen mot Aker Topphåndball. Romerikslaget tok ikke vare på sjansene. Dermed ble poengene igjen i Oslo.

Ravens scoret kampens første mål. Laget virket målrettet og ledet 2-4 tolv minutter ut i kampen. Så kom det ti minutter med måltørke. Unøyaktigheten fremover inviterte hjemmelaget inn i kampen, Dermed kunne Aker går til pause med tre måls ledelse.

Starten på 2.omgang var ikke spesielt oppløftende for Romerikslaget, men etter hvert kjempet de seg inn i kampen. Ravens var jevnt over gode i etablert forsvar, men unøyaktighet i kontring og ankomstspillet ødela for poengmulighetene. To ganger hentet de opp gode forsprang for hjemmelaget, mest takket være godt defensivt spill.

Fremover ville det seg ikke denne ettermiddagen i Oppsal arena. Med en normalt uttelling ville sjansene vært gode for poeng. I en kamp der temperaturen inn i mellom ble høy grunnet begge lags avvikende syn på dommernes vurderinger, håndterte hjemmelaget dette bedre enn Ravens denne gangen.

-Her hadde vi alle muligheter, men benyttet ikke sjansene. Dette må vi snu sammen, og jobben starter på neste trening, sier Ravens hovedtrener Ane Mällberg

Kampfakta
Aker Topphåndball – Romerike Ravens 28-23 (12-9)
Mål Ravens: Maja Muri 7 (5), Rikke Thorngaard 6, Astrid MJøen Holstad 4, Carina Berg 2, Anniken Wollik 2 (1), Sarah Deari Solheim 1, Kristin Eskerud 1
Toppscorer Aker: Herniette Jarnang 9
Utvisninger: Aker 5×2 og Ravens 3×2
Dommere: Carina Pettersen og Iselin Tøraasen