-Vi har evaluert og luftet ut litt – Ravens

-Vi har evaluert og luftet ut litt

Romerike Ravens har målsetting om på sikt å bli en faktor i Norsk håndball. Laget har variert i prestasjonene i de første kampene. Ravens ønsker å fremstå som skarpere og tøffere i kampen på søndag mot Follo HK Damer.

For andre gang skal Ravens spille foran sitt hjemmepublikum i Skedsmohallen. Hovedtrener Ane Mällberg har jobbet hardt sammen med sitt trenerteam de siste ukene. Skuffelsen var stor etter borteoppgjøret mot Oppsal, og jentene var ikke nådige med sine egne prestasjoner.

-I starten av uka hadde vi et møte der vi fikk evaluert og luftet litt. Det var absolutt ikke noe «krisemøte», men både bra og nyttig å få snakket rundt oppstarten og veien videre. Jeg vil si at vi har god stemning i gruppa og fikk også startet opp noen sosiale aktiviteter som skal bli fine avbrekk og godt for samholdet utover høsten. Jeg synes fokusområdene er klare i forhold til hva vi skal jobbe med videre, sier Ane Mällberg.

Follo HK Damer startet med å gå på en skikkelig karamell i sin første obligatoriske kamp denne sesongen. I cupens 2.runde ble det exit etter et overraskende tap mot Fjellhammer. I de tre seriekampene i Rema 1000-ligaen har det også blitt tap, men laget overrasket med en veldig positiv 1.omgang mot Vipers der de ledet til pause. At Kristiansandlaget tok styringen i siste fase av oppgjøret var nok mer oppskriftsmessig. Før dette har de spilt jevnt mot medaljekandidat Molde og hatt et målkalas mot Fana som endte med tap 36-48. -Follo er et lag med mange spennende spillere. De har vist gode prestasjoner og har mye vilje. Vi er forberedt på en tøff kamp på søndag hvor vi må være klare for å krige fra start, sier Mällberg.

Kjøp billett til Ravens-Follo HK Damer, søndag kl.18:00
Last ned vår app på telefonen din. Du kan søke opp «Romerike Ravens» i Appstore og Google Play. Foreløpig ligger kun billetter ute til første hjemmekamp som spilles 19.september og til sesongkort.

Søk etter ROMERIKE RAVENS i App Store / Google Play

Du kan også kjøpe fra din pc:

Billettdistribusjon

Dine billetter blir tilsendt elektronisk. Du kan enkelt videresende billetter til andre gjennom app’n

Har du billett gjennom bedrift- eller klubb (promo-billett), vil denne bli frigjort dersom du ikke aktiverer den innen fastsatt tidsfrist.

Smittevern

-Hold en meter avstand når du står i kø
-Hold deg hjemme dersom du er syk
-Link til forskrifter og anbefalinger i Lillestrøm kommune

Parkering

Ved første øyekast kan det se trangt ut på parkeringsplassen foran hallen. Det skyldes at kommunen bruker den ene delen som testsenter for Covid-19. Kjører du videre ca 100 meter, kan du ta til høyre inn på en grusparkering. Det blir ikke lenger å gå til hovedinngangen